Metallica/lou reed - Lulu

båda parter har sagt att detta är de bästa och mest utmanande dom gjort..
nä jag tror inte att de är de metallica dödar alla riff med att spela dom 5 veckor per låt.
lou reed ligger helt fel i varje låt och snackar på som han druckit 5 lådor whiskey..
jag hr dock respekt för båda parter i detta mest pga av deras tidigare verk..

för mig har metallica inte gjort något bra sedan 1986, men de dom gjorde då var riktigt bra och är odödlig musik i mina öron..  jag kände med deras senaste skiva att dom var på väg åt rätt håll igen men de var mycke arbete kvar!

då gör dom detta verk (som inte är ett riktigt metallica album) känns som jag mest tappar orken på detta band helt och hållet men givetvis kommer jag lyssna på deras nästa skiva och skivan efter de!

sedan måste jag fundera när ska lars ulrich förstå att han inte är så bra på trummor! och metallica aldrig har handlat om trummspelet..

med denna skiva finns de bara förlorare...eller egentligen inte de finns en som kommer skratta hela vägen till banken och de är lou reed...

för metallica sitter i "last chance saloon" och ägaren vill tvinga ut dom då sista beställningen gjordes för länge sedan närmare 1987...

Gif sundsvall

oj jag har inte skrivit här på ett tag men nu är jag återkommen från graven!
idag har det blivit en del sport!

började med första halv lek på Jönköping södra vs Gif sundsvall

första halvlek fotboll:

tycker de var riktigt tråkigt att se , båda lagen känner på varandra och på förhand var de mycket som spelade in i matchen ... gif behövde ta ett poäng för att bli direktklara för allsvenskan , jönköping var tvungen att vinna och hammerby förlora för att inte behöva kvala för att vara kvar i superettan. hammarby möte ängelholm som var dom som låg direkt under sundsvall vinst för dom och förlust för gif och dom får direkt upp till allsvenskan.

här började hockeyn så jag började sapp titta lite imellan men bestämde mig för att följa hockeyn som primärt mål.
denna match vill jag inte komentera vidare då jag är allmänt trött på laget i mitt hjärta!

andra halvlek fotboll:

nu började de hända grejer , gif gör mål och ser ut att gå mot vinst men två snabba av jönköping förstör detta för sundsvall. matcherna går till tillägs tid och nu slår hammarby in en boll och dvs hammarby och jönköping räddar sig kvar i superettan och värnamo får kvalla för att hålla sig kvar.. och Gif sundsvall tar klivet upp till Allsvenskan 2012. detta var riktigt intressant då matchen jag tittade fans de bara vinnare i, gif går upp , jönköping kvar!

de roliga var att se tv bilderna efter när båda lagen är lika glada över utvecklingen och inget lag fick hänga med huvudena! en underbar fotbolls dag =)

Personligt 5/10

en dag utav att sitta och läsa, boken i säg är kanske inte direkt så intressant..
jag får ta och läsa lite mer imorn och sedan försöka göra klart läsningen till på fredag.


inatt såg jag dock en gammal klassisk film The truman show , tyckte bättre om den för en vad jag tyckte om den denna gång..  men roligt att se en film som man en gång gillade =)

finns inte så mycket mer att säga just  nu men kommer att skriva om Säsongs premiären av den nya serien Terra Nova snart =)


allt väll
återkommer med mer information!


Personligt 3/10

nu är de under månaden kvar innan jag kommer försvinna under minst några dagar elller ännu mer ,
batman:arkahan city kommer ut då och de har jag sett fram imot ... förhandsbokat på gamestop redan och de blir special utgåvan ..

idag har jag nog varit mer slö än jag varit tidigare, börjar se ut som ett bombnedslag här hemma men jag har verkligen inte orkat bry mig. på onsdag dår jag ta en ordentlig städar dag..
så jag får möjlighet att stöka ner här igen..

mitt skolprojekt rör sig och de känns som jag har en bra ide.


nu ska jag hoppas att jag vaknar i tid imorn så jag kommer till min LÅNGA lektion imornsom är hela 40min

Breaking news

jag ska släppa en Bomb här på min egna lilla nyhets sida , Jag Andre Dahlin är ett Socialt Geni
de finns ingen som kan vara så socialt missanpassad som mig så jag blir helt enkelt en gud i sociala sammanhang.

det är dock inte många som förstår sig på min egenskap att vara så social som jag är , och jag blir ofta förbi seed, men skit samma deras problem och inte mitt!!

dom som gett sig tid att lära känna mig har haft en vän i många år i mig!

så min nya titel är socialt Geni Andree Lars Jörgen Dahlin.. *lyft på hatten*

Personligt 2/10

jag är tillbax , dock är jag inte hel ännu men de går mot den bättre vägen. jag återkommer med lite bättre om värds personliga grejer senare =)

RSS 2.0