Ibland finns de..

..val som får andra att fundera vad man gör, varför gör personen i fråga på detta sätt, varför blev de så här osv.

ibland finns inte svaren där utan snarare så får man acceptera de och titta vidare och hitta vad man ska hitta eller förlora de som ska förloras!

jag har lämnat massor bakom mig och kan endast se framåt allt onödigt Brus får ramla bort från radarn och ersättas med brus som tillför mig något!

bara dagar kvar

bara dagar kvar av tiden här i sundsvall, sedan bär de av till nya äventyr i norra delarna av vårat land, detta kommer bli skönt att återvända! men de blir troligen bara en kortare vända där uppe för att sedan om lokalissera sig själv i södern. ser så ut iallfall.

annars har de inte hänt så mycket planerna på att sluta spela world of warcraft står kvar och närmar sig med stormsteg! mina sista kliv i azaroth är på väg att tas!



på söndag är jag tillbax med full kraft och tills dess och som en catch fraze blir mina sista ord

never forget... never surrender and most of all never backdown. People are AWSOME!

the a signing out

snart...

snart återvänder jag norrut, ska bli skönt, kommer knappt hinna landa innan de blir dags för nya utmaningar och nya saker här i livet, ganska snart efter att man kommit tillbax får man njuta av hockey igen, samtidigt kommer man få sitta och spela den nya expansioen för wow och sitta vid skolbänken.. ve och fasa

lite äldre, flera steg kvar

så då har man blivit lite äldre igår kl 1600 ca så hade man då passerat solen 29 gånger , bara att börja snurra runt ett varv till till 30
men men

tid som ej finns

man har inte riktigt haft tid att skriva så mycket här senaste tiden, har varit mycket att göra osv. men kommer bli en bättring på de så snart jag kan har ju egentligen flera saker att skriva om, men de har varit OS osv mycket intressanta grejer dvs
oj de brinner på canser ön, ser ut att vara en ordentlig eldsvåda lysser mycket starkt


//the A

inget...

inget blir som jag tänkt mig, har massor att göra innan de blir tillbax till norr för ett tag till sedan är de över med den delen och så blir de södern, planeringar ligger högt just nu!

har för övrigt skrivit om alla lagen i ES och deras värvninga och planerar att släppa de inom närmaste dagarna (dock med min planering kommer de ta extra tid)

men var så säker jag kommer att bli mer aktiv inom den snara framtiden som kallas Nuet

RSS 2.0