tillbax

har haft flera dagar där jag gjort annat än att sitta vid datorn
har flera saker att skriva om just nu, bla nya batman filmen , Os-invigningen och sedan Luleå kalaset med lite fler saker

kommer skriva om de imorn hoppas jag =)
sedan finns de andra nyheter

återkommer

återkommer om några dagar har en hel del saker för mig just nu!

comic con 2012

kommer skriva mer om denna konvension senare, har dock inte riktigt tid med de just nu då jag förbereder mig för att åka och tränna ett par timmar, finslipa min stil och få en bättre gruppering!

men jag har börjat skriva den redan och de finns massa intressanta saker att ge ett recap på senare som troligen kommer imorn. andra nyheter måste jag säga att de är skönt att sommar serierna dragit igång igen , falling skyes känns just nu hetast av dom, men weeds känns som att den kan komma att återfå sin glans efter några riktigt dåliga säsonger!

söndags lunk 15/7

en månad kvar då sedan blir man lite äldre, inget direkt nytt idag heller eller egentligen massor av nytt som jag behandlar imorn då jag ska skriva klart om comic con som varit i helgen roligt vilket som att framföra lite nyheter därifrån!

annars blir de inte mycket idag lite film osv hade igår ett tillbacka till framtiden marathon med min bror där vi avvärkade alla tre filmerna de var skoj att se dom igen.. kan de vara några av de bästa filmer jag vet?

lördag 14/7

händer inte direkt mycket på någon front just nu, nya batman kommer om några dagar , nya wow expansionen har inget release datum och inge ny musik värd att berätta om, jag återkommer när de finns mer att skriva om

onsdag 11/7

kommer inte skriva massor nu utan kommer vänta till senare med de, de enda som jag kommer skriva är att vi nu bytt namn på guilden från Wtf we wiped till tel aran rhiod.

återkommer med mera senare eller när de blir, nu ska de firas födelsedagar för min syster, moster och sedan att jag blitt klar med 3 år på högskola

tisdag 10/7

börja dagen med att inse att den andra av 3 namnsdagar var här,
sedan har jag bara tagit de lugnt sett senaste avsnittet av weeds och nu funderar jag på att återigen börja titta på falling skyes.. annars inga stora planer!

jag fortsätter vara sjuk, tråkigt men men inget att göra åt de. återkommer med mer senare

måndag 9/7

ja då var de måndag då, denna vecka bjuder troligen på mindre värda saker än förra, inte så ofta man får se en ny spider-man rulle på bio haha... bara vänta 2 veckor så kommer nog en av de större för mig.

annars blir de inte mycket jag ligger sjuk till ovanlighetens skull och njuter av den första av mina 2 namnsdagar i juli månad.
den andra borde folk lista ut rätt snabbt när den är!
'
men nu ska jag ta mig i kragen slå på en film och kryppa ner under mitt täcke för att se en film, jag återkommer med lite mer hockey osv senare antingen imorn eller ikväll

this is what i think

Do you bury me when I'm gone?
Do you teach me while I'm here

Just as soon as I belong

Then it's time I disappear



spider-man

såg the amazing spider-man igår, måste säga att jag gillade filmen, dock finns de brister som jag inte riktigt gillar
som lizzard ser itne bra ut tycker jag, karaktären är bättre men desinen BLÄ.
musiken i filmen är inte bra någon vart! =(
sedan så gillar jag nog inte killen som spelar peter parker så värst mycket men men vi får la se om han växer på mig!

de var annars trevligt att se denna film som uppvärming för den riktiga superhjälte filmen som kommer i sommar , ni kan ju gissa vilken =)


nu ska jag fylla poolen sedan ska jag fylla mig!

lägga till text på ryggen??

har haft funderingar att lägga till text till min decpticon loga jag har på ryggen, lite olika typsnitt osv är de som ligger med... funderar fortfarande

kontraktskaos

bara några timmar tills unrestrikted spelarna blir fria att skriva på kontrakt för vilka som hälst, klockan 18.00 börjar detta spektakel
kommer skriva mer om detta efter att de varit i några timmar så ca 2200 eller så kommer jag skriva om dom första timmarna!

några heta namn inför kvällen blir ryan suter som troligen kommer hitta en annan klubb eftersom han varit i skuggan av shea weber ett antal säsonger, han har klass att bli en ledande back i de lag han spelar och de lag som kommer få han kommer ha en backklippa nästa säsong(??)

zach parise är nog den bästa forwarden som blir unrestrikted vilket troligen kommer flera lag jaga denna spelare och han kommer nog hamna i ett av top lagen.

dessa två är de jag vill lyfta fram ifrån min sida, om ett par timmar vet vi vart dessa spelar nästa år, eller så kommer vi få vänta på de! men jag tror att båda dessa herrar kommer ha sin nya address klar innan kvällen slår om till ny dag!

Randy Blythe

Randy Blythe blev gripen i tjeckien för mord, detta ska vara efter att ett fan till bandet han spelar i ramlat , slagit huvudet varit i koma och sedan dog utav de, efter att han kommit upp på scenen 3 gånger , sista gången kunde inte vakterna hindra han så han sprang fram till Blythe var på blythe knyffade han. iallfall är de så LoG säger att de gick till!

och om de är så ska han vara fri, dock har LoG blivit tvungen att ställa inspelningar på detta, idag ska en jury avgöra om Blythe ska sitta anhållen längre och bli åtalad för mord som kan ge han 10år i fängelse

intressant dag?

blir detta en intressant dag, flera intressanta namn på marknaden i nhl? vilka kommer gå vart och hur kommer dom gå ditt?
vad får spelarna för kontrakt + vilka kommer överaska med övergång?

härom dagen så om de fram att martin broudour(stavning fel) skulle testa sitt namn på marknaden efter 17år i new jersy.. ska bli intressant att se om han hamnar i något annat lag.. mitt tips är att han inte gör de!

dagen utvisar allt!

RSS 2.0