Film nytt

Prometheus eller hur fasen de stavas! kommer jag se på tordag natt, detta har jag längtat efter rymd monster som dödar försvarslösa astronauter haha inte riktigt men men på torsdag vet vi om The A kommer gilla detta.. har höga förväntningar!

Ghost rider : spirit of vangance kan vara den sämsta film jag någonsin sätt den tilltalar mig inte för femöre, de är tragiskt att man trashar en film på detta sätt som dom gjorde men men har man nicolas cage som johnny blaze så kan de inte bli bättre filmen borde heta "Nicolas cage : bad acting of vangance" skit dålig! men som mattias sa så kommer den hamna i min samling lik förbannat bara för att de är en serietidnings film!

G.I Joe : Retaliation som skulle kommit 29juli kan man nu mer glömma att se denna sommar, då den helt enkelt flyttas till att släppas i Mars istället, detta känns inge vidare då dom antingen inte har tro till filmen eller så är de en Pr-kup men men vad fan ska man säga, filmen kommer nästan 9 månader senare! kanske bra och för min räkning kan de vara bra att en film från min bio sommar strycks! men men känns samtigt jätte skumt då den haft så hård marknads föring innan detta!


John carter , denna mega Flopp hade jag inte höga förväntningar över när jag slog på men efter att sett den kan jag inte förstå varför den floppade, den är riktigt bra! en av mina favorit filmer så här långt in på 2012 dock pga floppen så kan jag tänka mig att de inte blir någon uppföljare, de är både bra och tråkigt då historierna om john carter är bra intressanta! denna film förgylde min vecka och min plan nu är att se chronicals som folk säger ska vara bra!


//the A


La vie en rose

såg denna film denna dag, den har ju varit rätt hypad och tänkte att jag skulle se den så morgonen tillägnade jag att titta på den, vad kan jag då säga!

jo filmen kändes hafsigt gjord och lämnade inte direkt något spår, så denna film kommer jag nog inte återvända till.. ibland så var de riktigt bra andra stunder var de riktigt träligt

vi säger tack o hej till denna film

2/5 blir de till denna rulle!

Skyfall - första trailer!

så har jag sätt på den första trailern för nya bond filmen "Skyfall" jag känner direkt att jag har lite hype inför denna men samtigt daniel creig är nog den sämsta personen som spelat bond ever!

jag gillade bond serien för eftersom den lite gran kan länkas in mot mitt stora intresse för serie världen, men dom senaste filmerna har mest varit som att tugga på en smaklös svamp som inte riktigt vill sväljas ner. här har ni en som inte tar de nya bond helt enkelt.

men de finns changs att de överaskar mig.

kan tyvärr inte slänga in en youtube länk på denna då jag ska kolla hur jag får in de så de ligger direkt här och inte en direkt länk!

//The A

Konsten att vara ett fenomen!

som vanligt så är jag ett fenomen på de jag gör!

att mina beslut skulle eka så hårt som dom faktist gjorde hade jag ingen anning om och jag känner att det är otroligt tråkigt, vad är de då för beslut som jag snackar om?

jo, jag spelar ju knarkar spelet World of warcraft, jag har varit officer i den guild jag spelat i, dock ända sedan  jag gick in i denna guild har jag aggerat mer och gjort mer än vad sittande GM har gjort.. detta kom till en punkt där folk börja anse att de är jag som ska leda dom och jag anser att de är fel då vi har en sittande GM så jag valde att bli vanlig medlem i guilden.. direkt efter detta börjas de snackas "the A" (xaiphodius i spelet och spelar på kazzak)
är på väg att lämna guilden.

folk bestämmer sig till höger och vänster att sluta spela osv pga detta!
visst jag är ett fenomen men jag ska inte behöva styra er i erat spel!

i like the drama in the world of the warcraft... haha!


//The A


Helg!

så där jag, då var man tillbax eller jag har ju varit tillbax ett tag men jag är snarare ensam igen...

min syster och hennes familj kom upp och umgicks med mig några dagar, riktigt trevligt =)

återkommer med mer så fort jag sovit! trött som få!

well it´s all about the A

som sagt jag ska göra en ny satsning här, börjar redan här att ursäkta mig för min dyslexi men men vem har de stopat att vara de! inte mig iallfall, well jag kanske ska dra the story so far

så vem är The A undrar då folket som läser? (om ni redan vet vem The A är så tänker ni "underbart han kommer berätta igen varför han är som han är")

enklaste raden att berätta om The A är att bara säga, egensinig, skapande och tänkare!
om The A vill göra något gör han de bara för att han anser att han har rätt att göra de han vill, om han sätter ett mål når han de bara för att överbevisa för andra att han faktist kan göra de!

så varför The A?

jag har under flera år haft olika nicknames, ett som hängt med längst är Grillman detta är en historia för sig varför jag haft de som smeknamn, men A har varit med nästan lika länge, och jag ser de lite så jag är av KLASS A!
så The A blir perfekt för mig! varför de bara var enkelt A innan är för mitt namn Andre

varför The A?

konsten att inse att en skapande människa som skappar allt som går bra för att göra vid ett bra tillfälle!
ge mig några saker så skappar han något av de!


The Amazing Spider-Man 4-Minute Super Preview!

ända sedan sam rami lämnade spider-man serien har jag haft dåliga vibbar av detta, efter första trailern har mina spindel sinenn varit som en övertänd hamsters (SPRING SPRING SPRING)  de kändes inte helt okej helt enkelet men man dom skulle iallfall använda en av mina favorit skurkar, och en av de mer mänskliga(iallfall till karaktären) The lizard...

jag får mig en första syn av The lizard och återigen Plingar min spindel känsla (spring spring spring) de här kommer bli värre än att titta på en kalkon som håller på att grillas i en sån där grill dom har i butikerna  , runt runt runt

sedan såg man lite bilder på Peter parker , ni gissar de! jag säger de PLING PLING mitt spindelsinne igen (spring spring spring)  jaja så här kan jag säga hur länge som hälst, och jag hade avskrivit denna film men....

då kommer denna underbara räddare i nöden, en 4min preview trailer och gissa vad! The A blir återigen som den femåring han är och hoppar innom bords av glädje och får till och med gåshud av att se en av scenenerna från trailern (ni kan inte gissa vilken)

http://www.youtube.com/watch?v=16AwVWvjQhY

kan denna film bara komma snart så jag får dömma ut den eller helt enkelt älska den!
=)

Diablo III

mitt intresse för detta spel har egentligen varit minimalt, de var där 2-3 timmar innan de skulle släppas som jag började känna att jag faktist ville spela spelet.. detta monster projekt från BLIZZARD, dom började arbeta med spelet redan 2001 (shit vad mycket som hänt sedan dess) jag tror eller har för mig att spelet faktist var klart nån gång vid 2005-06 men att dom då inte tyckte att de höll för att släppas! så dom gjorde om spelet flr att de skulle bli som bäst!

jag kan inte se att spelet blivit bättre eller jag vet ju inte hur de såg ut innan dom skrappade spelet dom i princip var klar med, om de var sämre än detta kan jag bara säga att de måste varit riktigt jävla dåligt =S

jag gillar inte alls Diablo III de är inte alls mitt spel och jag kommer inte direkt återvända till detta spel.
eftersom jag betalt för skiten kommer jag se till att se end game, men jag kommer inte driva på för att spela de igen och igen.. där har jag redan ett spel som jag vänder mig till flera gånger... BATMAN ARKHAM CITY.

nej diablo är just de THE diablo of computer games. satan i en burk , kängru mongo i en karton!

nej nu blir de faktist att läsa spider-man och dricka sitt morgon kaffe...

over and out from the A

Return of the king eller?

Return of the king eller snarare återkomsten av en vanlig svensson eller snarare return of the A

jag har återvänt och jag kommer focusera mer och mer att skriva här, de kommer hända många olika uppdateringar på denna sida närmaste tiden!

min plan för närmaste tiden är att se the avangers en gpng till för att ge en ordentlig genom gång av denna underbara film (eller var den underbar eller bara min nörd närv som var igång igen)

vad kan man annars skriva, ja ni kommer få se mer av detta stora A, nu blir de kaffe och degga i soffan ett tag

RSS 2.0