personligt 23/9

ajaja

jag har ont och kommer ta en liten tid från datorn
återkommer så fort de går över 3-6 dagar sa läkarn

personligt 20/9

shit vilken dag, haha

inget har hänt typ

har suttit med gitarren i soffan och gjort en ny låt =) som jag tycker jag lyckades bra med, små plock och en rätt intressant text.. roligt iallfall

lektionen idag var lika bedrövlig som igår , jag somnade igen men vi lyckade snacka läraren till att vi redan lärt oss allt de där vi skulle lära oss och de blev ett lite halv liv... jag eldade på =)

annars har jag lyssnat mycket på musik idag... kommer skriva om ett av mina absolut favorit skivor imorn tror jag kan inte sluta lyssna på den (alla andra hatar den)



Inför tisdagens matcher ES mina tankar

Linköping HC VS HV71

svår tippad match men jag måste tro på HV71 vinner, för dom måste vakna efter 2 förluster så här ibörjan av serien och dom har inte ett dåligt la. LHC är inte att leka med heller, intressant match detta. de blir nog denna match jag vänder blicken mot.

Djurgården IF VS AIK

Aik vinner denna match, mycket kommer hänga på målvaktsspelet. jag har även en känsla att aik supportrar kommer skäma ut sig igen imorgon, hoppas dock att jag har fel om de. men men kom ihåg att ni läste de här.

Personligt 19/9

så har en dag till gått denna dag har de inte hänt mycket för världen skulle jag säga , började dagen med att ha freläsning som inte var specielet rolig eller intressant egentligen , men men

sedan så kom man hem och vände för att gå en runda och handla , blev yterligare en runda senare på dagen
sedan har jag suttit och fixat lite små saker

bokat biljett för hockey

tittat min hockeycoach

spelat tv-spel

tvättat smuts

duchat

spelat mer tv spel

och nu ligger jag i sängen och ser en film Salomon Kane

Solomon Kane är 1500-tals soldaten som fördöms på grund av sina onda handlingar men leds till ett liv i harmoni genom sin ånger. Dock återkommer ondskan och han måste möta den än en gång med både värja och flintlåspistol.



jag vet inte riktigt men men vi får se hur denna film är.
altid något att slö titta på

jag har inte gjort de jag borde gjort idag dock och får helt enkelt panik göra något imorgonbitti
så vi får se hur de går , blir allt för ofta panik saker just nu men men de ska vi nog ta oss förbi

Falling skies Säsong 1

Serien hade premiär 19 juni i år på TNT och sista avsnitet sändes 7 augusti de avsnittet sgs av 5,6 miljoner tittare i Usa, dock innan sista avsnittet var sänt medelandes att tnt hade förnyatt kontraktet och att de blir en säsong två med yterligare 10 avsnitt dessa kommer sendas sommaren 2012.  Den prodecerades av Steven Spielberg och skapd av Robert Rodat (mest känd för att skrivit manuset till Saving private Ryan). I sverige kan man se serien på Canal+ och den hade premiär där 24 augusti.

Falling Skies handlar om jorden efter en utomjordisk invasion. Sex månader har gått sedan den första attacken och de överlevande har gruppperat sig och startat en motståndsrörelse. Istället för att fly, kämpar dom tillbaka och försöker återfå jorden som den var.

Mina tankar om serien

gillade serien starkt och kunde inte sluta titta efter avsnitt 6, där serien tog riktig fart.. visst vissa delar kändes som transport sträcka men vilken serie har inte en transport del?

jag gillar att dom inte hade förlitat sig på allt för stora skådespelare , dock lysser Will Patton som ett dragplåster, men jag tycker de är dom mer okända skådespelarna som lyfter serien.

Colin Cunningham tycker jag är perfekt castad för den roll han spelar, och han är riktigt otrevlig =)
Noah Wyle är gör också en mycket bra roll pressentation.

jag tycker serien kan rekomenderas till nästan alla dom vänner jag har.
finns dock ett fåtal undantag som inte borde se denna serie mest för att jag inte tror dom skulle gilla den.
skönt med serien med är att den inte är så lång som vanliga serier , skönt med korta serier.

Garderoben upptaderas

jacka och skorta beställd,
tänkte även passa på att köpa ett par nya wrangler jeans när jag komemr till sundsvall nästa gång,
gillar det märket

lägger upp bild senare på mina nya klädder... nu avaktar jag nog lite med kläddköp tills någon annan dag =)

ingen idé att hoppas han kommer inte hem

i en interjuv med hockeysverige.se säger personen i fråga att han inte tänker sura, ge upp och åka hem direkt, blir de inte nhl spel kommer han försöka kämpa sig fram till nhl genom AHL. så denna säsong kan man nog säga att ni får klara er utan denna stjärna i erat lag.

vem jag pratar om Anders Nilsson (tidigare luleå) mycke respekt över att han faktist tänker stanna over there och inte komma hem om inte campen blir lyckad, jag tror dock att Nilsson kommer ha minst 1 match i NHL innan säsongen är över. min känsla

Personligt 18/9

det är söndag och jag behöver inte göra något i huvudtaget idag, ligger nog kvar i sängen ett tag och tittar på Falling skyes ett tag , sedan får vi se vad de blir ... rykten går att de blir soffan och att jag tittar på khl matchen denna afton

jag gilllade filmen jag såg igår för den delen. avslutade dagen me att se sudden death haha vilken film

dåligt produktiv dag, har inte gjort annat än stökat ner! men men sånt får man göra ibland med =)
imorn ska jag städa upp det jag stökat ner + föreläsning på skolan.
blir några timmar på skolan och sedan hem för att göra viktigare saker

förebereda inför viktiga saker på torsdagen

Nytt om Batman: Arkham city

efterlängtat spel för mig detta , och nu har DEADSHOT pressenterats som en av skurkarna man får möta i detta spel..
så denna gång kommer vi få spöa han. spelet släpps 21 oktober i europa så lång tid kvar.

Ign gjorde en lista över top 100 serietidnings skurkarna och rankade deadshot som nr 43 inte helt oväntat placerades magneto som nr1  på denna lista. kommer att göra en egen sådan här lista i framtiden =)


känner mig posetiv igen

jag känner mig gladare idag efter enna match men samtidigt inte helt nöjd.
vi spelade riktigt bra defensivt men de offensiva behöver lite mer .
tycker att de känns bra att vi kan hålla denna typ av defensiv matchen igenom och de stärker att jag får förhoppningar på mitt lag igen.

tråkigt att vi tappar in vå mål, men de är vad man får ta när vi spelar som vi gör. men huvudsaker är att jag är posetiv mot timrå hockeyn igen.. ser fram imot nästa match... då kör vi igen och satsar på första 3an

sedan bör vi ha riddarwall i målet och sluta kalla han riddarn och döppa han till räddarn.

Personligt 17/9

hittade en tröja jag gillade just nu =)  här finns den att beskåda

http://www.smartguy.se/klader/t-shirt/t-shirt-tryck/Sort_ID_Denim_Tshirt_Tryck_047080_4

idag blir de annars hockey och hockey

kl 1600 börjar Skellefteå ik vs Timrå ik som jag kommer ha mina ögon på, nästan direkt efter den matcher börjar kvälls matcherna och då tänkte jag hålla mitt öga på Frölunda vs Luleå.

jag får se vad annat dagen bjuder på.

dagen har bjudit på sport, mer sport och ännu mer sport... underbar dag om man ska se de från min synvinkel..
nu ligger jag och ser en film på svt som jag hittils gillar, skriver en uppdatering om de imorn bitti

Inför Omgång 2 ES mina tankar


Skellefteå AIK VS Timrå IK

nä jag tror att SAIK tar alla tre poäng denna afton , känns inte lovande med timrå! offensiven är på tok för dålig och mål spöket lever vidare i medelpad. tittar man på lagen så har SAIK de klart starkare laget än dom två och jag tycker att backbestättningen i timrå är svag , där en av våra två topp backar är skaddad med ryggproblem (kan bli långdraget)
ska mycket till för tre poäng.

SAIK´s profil Lee Goran tycker han är en arbetshäst med ordentligt bra spelsinne , skulle inte tacka nej till att ha han i mitt lag men tyvär, han står för motståndet idag.

Tik´s Profil Petr Vompola tror han kommer lyckas i denna match, han har spelsinnet och omgivningen.

Brynäs IF VS HV 71

HV 71 vinner denna match efterförlusten i omgång ett är dom hungriga och denna gång kommer inte spelet störas av att bli påmind om Stefan liv (detta kommer vara en nyckel för HV71 denna säsong)

Brynäs´s profil Daniel widing har massor att bevisa efter flopp säsongen förra året.

HV 71´s profil Johan Davidsson, en klass spelare som altid är ett sant nöje att se spela. jag tror han kommer göra bra från sig enna match


Djurgården IF VS Modo Hockey

Ett till norrlandslag som jag inte har mycket tilltro till. känns inte riktigt som detta kommer fungera för modo och jag känner att dif är starkare laget i denna match, jag skulle dock bli glad om de gick bra för Modo. djurgården vann första omgången mot Hv71 och de ger självförtroende medans Modo förlorade stort mot Frölunda.

Dif´s profil Gustaf Wesslau , kommer göra skillnaden att han kommer stor spela och ger laget en trygghet backåt

Modo´s profil Mika Hannula, jag står kvar på samma spår från förra omgången ang han.

Färjestads BK VS AIK

något säger mig aik och att den stora anledningen till de kommer vara viktor fasth i aik´s mål. de är intressant att se vad som händer iallfall , kommer han få motta så mycke skott som han tog sist och kommer han fprtsätta vara på den nivån han var på då. samtidigt bör man ta till beräkning att FBK aldrig är riktigt med i början av säsongen men vid jul brukar dom ånga igång och trycker sig till top-3 placering.

FBK´s profil Magnus Nygren har egentligen ingen anledning att säga han som profil , dock har jag en magkänsla

AIK´s profil Viktor fasth klart den bästa pjäsen i Aik´s spel. kommer han upprepa senaste omgången , idiot räddning efter idiot räddning.

Frölunda HC VS Luleå HF

fullpott för Frölunda hittils , luleå som tog ledningen över växjö senast och förlorade tillslut på straffar vissar att de finns lite att arbeta med dock tror jag att de inte är mycke arbete. jag tror Luleå är hungrig på sin första seger , och dom kommer nog ta den nere i Göteborg undereftermiddagen. jag kommer att titta denna match efter jag sätt klart matchen som går innan

Frölundas´s profil Joel Lunqvist tror han kommer göra ett bra spel i scandinavien

Luleå´s profil Konstantin Komarek, tycker att han tagit sig upp i laget bra. hoppas på ett stort under för luleå i denna spelare


Växjö Lakers HC VS Linköping HC

första hemma matchen för nykomlingarna, tyvär får dom fira att de är första hemma matchen och inte tre poäng denna kväll.  linköping vinner och kommer att göra de med stora siffror om inte Gerber stor spelar i målet för Växjö.

Växjö´s profil Martin gerber är vågmästare lika mycket som Viktor fasth är för aik. de e roligt att se han spela

LHC´s profil Andreas Jämtin grisen på plan , men jävlar vad han kan detta spel.


Personligt 16/9

idag blir de inte mycket för världen här hos mig kan jag lova, planerar att ta en ordenlig softar dag där jag ska
se lite film , spela lite tv spel och eventuelt läsa lite

gårdagens hockey var inte riktigt som jag ville att den skulle vara , men nu släpper jag de och siktar mot nästa om gång. kommer under dagen plåta ner mina tankar om Omgång 2 av ES . jag kommer fortsätta skriva ner dom under denna säsong och hoppas de uppskattas. tänkte även passa på att skriva lite om varje lag i framtiden. men vi ser hur de går med de

någon har fått mig att bli sugen att uppdatera min garderob men hittar kanske inte de bästa grejer, funkar inte så bra när jag ska hitta saker själv, men men kanske får ta mig en tur på stadens  gator för att spanna in lite nytt =)

dagens middag lutar åt att de blir soppa men jag vet inte ännu riktigt vad de blir vi får se vad orken säger =)
kanske blir något annat roligt med , jag vet inte varför men jag blev jätte sugen på korv och makaroner dock..
men men tiden utvisar allat

tillsist

man ska inte ge upp , vinden kan vända och om du get upp har  du bara bevisat att du inte har tillräkligt stort Hjärta.

Välkomna till Kvalserien...

de är vad jag säger till mitt lag just nu, känslan att timrå inte håller denna säsong bevisar sig , dock kanske man inte kan säga de efter en match men denna kross och detta spel kommer inte bli bättre ... jag är sjukt less på detta
mitt Timrå hjärta klampar allt svagare =/

nu skiter jag i hockey fram till lördag , då blir jag nog lika less .. skellefteå ik är våra nästa motståndare och vi spelar borta!
tror jag ska gå till toaleten och dränka mig nu!

X-men: First Class

såg denna nyrligen och jag älskade den, trodde inte jag skulle göra de vet dock inte varför men jag har varit lite avig mot den

Handling i X-men:First Class

"X-Men: First Class" är historien om hur allt började. Hur de två bästa vännerna Charles Xavier/Professor X och Erik Lensherr/Magneto sida vid sida tillsammans med andra mutanter kämpade för att rädda världen från en säker undergång och kom ut på andra sidan som bittra fiender.


Mina tankar

först snackades de om en film om Magneto och en annan om Xavier. men detta blev inte fallet.
jag tycker dom gjorde rätt val att göra denna film istället.

min nörd sida får rysningar flera gånger, och jag små ler åt vissa saker som man kan lätt referera till serie tidningen .

min andra tanken kommer när jag kastar min blick på roll listan, jag blir hänförd av roll listan , och tycker att många av rollerna är perfekt castade.

Azazel har altid varit en av mina favorit karaktärer i X-men och de gör mig mycket glad att denna karaktär används i filmen, dock inte så mycket man hade hoppats men samtidigt är de många olika karaktärer i denna serie så man kan inte ge alla den stora del dom förtjänar i en film, därför hoppas jag att azazel får lite mer utrymme i nästa film i serien (om de blir någon)

vill även tillägga att azazel inte kände klockrent castad innan jag såg filmen , men jag blir ganska snabbt varse att Jason Flemyng var riktigt grym i rollen.

filmen då vad tycker jag, man känner att dom som står bakom filmen faktist har lite koll på serie tidningen , och de är posetivt då jag tycker de måste finnas lite av ett intresse för serie tidningar för att lyckas göra en bra film på de.
att varken fessbender(magneto) eller mcavoy(xavier) försöker efterlikna dom som spelat karaktärerna tidigare.
jag ser fram imot mer av detta och hoppas man inte behöver vänta flera år inann de kommer mer.

Mitt betyg

5 av 5

nördfaktorn är total

Inför Omgång 1 ES mina tankar

Ikväll spelas altså samtliga lag därför tänkte jag göra sp att jag skriver lite om varje match och lagen som dom inne håller . tänkte även ge mig på att försöka highlighta en spelare från varje lag vi får allt se hur de går =)

Linköpings HC VS Brynäs IF

jag tror att Linköping kommer ta denna match, och jag tror att målvaktspelet kommer vara en stor bidragande faktor till hur den utvecklas.  Norrena Vs Holmqvist kan bli intressant , dock känns norrena snäppet vassare än holmqvist.

Linköpings spelare för kvällen blir Carl Söderberg en mycket rolig värvning från LHC håll tycker jag , då jag tyckt att Söderberg skulle vara en spelare som spelade ES för flera år sedan, en spelare som skulle kunna platsa i varje lag.

Brynäs spelare för kvällen blir Jakob Silfverberg tror att han kommer bli ännu bättre denna säsong kommer bli mycket intressant att se vad han kan trolla fram.


HV 71
VS Djurgården IF

jag tror att HV 71 kan ha problem i denna match , eftersom många ton givande spelare fortfarande sörjer den tragiska bortgången av Jönköping profilen Stefan Liv, men samtidigt kan de ge laget ett jävla annamma och en vilja att hedra Liv med en seger , jag tror dock de inte kommer hålla så denna kväll. laget blir märk bart upprörda när Stefan kommer på tal och den inledande tysta minuten kan tyvär trycka ner laget.

HV 71´s spelare för kvällen jag känner på mig att Fredrik Bremberg kommer göra en bra match jag hoppas på de med skulle vara trevligt om han fick till sitt spel igen så som de var när han var poäng kung.

Djurgården´s spelare för kvällen Daniel Tjärnqvist , har altid gillat hans spel still som back och tycker de är otroligt roligt att han kommer hem till ES igen, dock tycker jag de skulle varit roligt om han vände tillbax norrut. men vi får leva med att han har ett DIF hjärta


AIK VS Timrå IK

jag måste vara tråkig och säga att Aik vinner , timrå saknar offensiva spelare , lika som Defensiva spelare . Att en av timrås bäst betalda spelare går ut i tidingen innan ES har börjat och säger " Vi är bättre än många tror" känns inte tryggt, man kan inte börja försvara sig innan man  har börjat spela. avsaknaden av Pikkarainen och Halonen denna kväll kommer märkas.

AIK´s spelare Viktor Fasth , blir han sverigens bästa målvakt genomtiderna? han känns otroligt trygg och aik ska vara glada att övergången alla väntade på inte blev av. Viktor är en målvakt som inger tryghet.

Timrå´s spelare Max Friberg tog klivet från Div 1 till ES och timrå inför denna säsong och jag tror han kommer vara hungrig på utveckling. han har även bra omgivning av Jonathan Hedström (som kanske är seg , men har en bra spelförmåga) som borde anstränga sig att tackla mycket och se till att Friberg och Petr Vompola får bättre lägen i offensiven.


Färjestads BK VS Skellefteå AIK

Final repris från förra säsongen , rolig match som borde varit premiären (tisdags matchen) Något säger mig att FBK inte kommer vara sp vassa denna säsong och att dom kommer ha lite problem. tror även att FBK kommer stå för säsongens första trännar bytte .sedan undrar jag hur avsaknaden av gamle tro tjänaren Emil Kåberg kommer utmärka sig.  Skellefteå vill hämnas på förlusten i final serien från i fjol och därför tror jag att SAIK vinner denna match


FBK´s spelare Fredrik Sjöström en riktigt bra spelare som många trodde skulle återvända till sitt gamla ES lag (han trännade med dom medans han förhandlade kontraktet med FBK) Frölunda. men nej han åker till Karlstad för att ge allt en nytänding i ES.

SAIK blir Oscar Möller , många trodde att han skulle gå till Dif där an tränade i j18 och j20 när tiden begav sig , valde istället SAIK och där med gör han Debut i elitserien , efter några år i Nhl och Ahl.


Luleå HF VS Växjö lakers HC

Luleå vinner denna match helt klart , båda lagen har en riktigt bra defensiv, och jag är rädd att inget lag i ES har så bra defensiv lina som Luleå. Luleås svaghet är målvakterna som inte imponerar på mig i huvudtaget.  på målvakts sidan är Växjö starkare , dom har dock värvat bra och jag tror inte att man ska ta för lätt på dom denna säsong.
intressnat blandning i laget

Luleå´s profil Niclas Wallin , oj vilken back. kan inte komma på något lag som inte vill ha en back som han. defensiven känns stark i luleå iår.

Växjö´s profil Martin Gerber, här gjorde dom ett fynd(åldern är dock ett problem) men att ha en målvakt i denna klass kan spela stor roll. kan göra konst räddningar!


Modo Hockey VS Frölunda HC

Frölunda vinner.något säger mig att de som modo värvat inte kommer lyckas och jag går på den känslan ett tag till.
Frölunda känns som ett mycket frächare lag denna säsong , blandningen med ungt och gammalt är riktigt bra och jag tycker fler klubbar ska följa de exemplet.

Modo´s Profil Mika Hannula bra spelare som tyvär har haft mycket strul runt sig, kommer han stanna i modo är dock osagt just nu men jag tror att han kan göra ett gott intryck denna match

Frölunda´s profil Magnus Kahnberg , två år i frölunda exil hos brynäs , kommer han hem igen och bildar den fruktade dragkedjan igen. jag tror starkt att han kommer göra bättre ifrån sig isätt från förra säsongen!






Personligt 15/9

HippHipp hurra för tv 4 som firar 21 år idag =)

stort grattis

nä nu har jag varit hemma och ätit(äter jag lunch eller dricker jag lunch va fan säger man) lunch , blev blåbärs shake idag och sedan efter skolan blir de att inleda nästa fas i omvandlingen. mer om de ssenare ska dricka upp detta nu och återvända till skolan!

jag uppdaterar denna text senare under dagen

så var denna dag avklarad, mina känslor för denna dag har varit riktigt dåliga , då timrå skulle möta Aik i ES premiären.
tyvär var dessa känslor sanna och vi förlorade stort 5-1 blev de till slut men men nya tag på lördag.. som jag redan  skrivit i en annan post men men

annars bjöd dagen på föreläsning på skolan , där vi tittade på program format riktigt intressant men lite halv svårt att greppa, men de tar sig

fick även glädjande besked idag som jag inte kommer framföra här, men vi kan säga att vissa saker kommer halta sig fram sakta men säkert och tillslut blir de en förbättring

men jag säger tack och adjö till denna dag vi kommer aldrig ses igen... imorn är de en annan dag med nya möjligheter. de blir bra!

Inför mitt ES

kommer skriva lite närmare om dagens matcher inför ES premiären , kommer även tippa hela denna omgång och sedan redovisa mitt resultat!

Personligt 14/9

så har en hel dag gått igen, denna dag har beståt mest av att städa och sedan vila upp sig inför de som kommer imorgon, dvs ES premiären.

jag känner mig starkt orolig över hur mitt lag kommer klara sig , har nästan börjat överväga att hålla på de lag jag höll på innan timrå gick upp till ES och den känslan har jag inte haft tidigare. men imorgon börjar vi och vi möter AIK borta
3 poäng känns långt borta i premiären. men den som lever får se. kanske blir de bättre än jag tror.

imorn är de skolbänken igen och jag har inte ännu gjort den uppgift som ska vara klar. fy på mig dålig diciplin denna vecka känns de som.  men men bara att ta nya tag och se till att plåta ner lite gran nu innan de blir dags att lägga huvudet mot huvudkudden.

tror dock inte att de blir så svårt,kommer posta arbets uppgiften här imorgon tänkte jag.

nä dags att ta tag i de där som måste göras.

tillägg: har nu gjort uppgiften som ska redovisas imorgon.. känner mig klyven över den men men de får skita sig så får jag helt enkelt göra om den.

nu blir de sängen!

Walking Dead säsong 1 Blue-ray



i slutet av 2003 fick jag veta om en serietidning som börjat komma ut som hete Walking dead , jag tog mig i bektning för att läsa denna och jag tyckte om vad jag läste , men efter ca 12 nr slutade jag läsa av någon anledning ! mest troligen började jag läsa en annan serie och blev besatt av den .

men så kom den dagen när jag såg att de skulle göras en tv-serie om denna briljanta serie tidning. givet viss var jag intresserad av att titta på denna men , de föll sig aldrig att jag gjorde de! så i början av månaden fick jag då ett ryck att köpa första säsongen på blue-ray .. den låg ett tag här hemma men i söndags(kansk var måndag) började jag titta på den och jag var fast sträck såg dom 6 avsnitten och direkt efter ångrade jag mig att jag såg dom , eftersom jag vill se mer men jg får vänta till säsong 2 börjar sändas i oktober. 14 tror jag de var, ser värkligne framimot denna säsong och hoppas att den kan nå lika långt som första säsongen.

en sak som är säker är att jag överväger att köpa samlings albumen för denna serien och återuppta läsandet av denna serie.

jag måste ge betyg 4/5 till tv-serien jag "älskade" den och kan inte ge max betyg för att de fanns små brister i den men inte sånt som stör mig.

nu återstår dock vad blir nästa serie att konsumera

Seriens handling

Polisen Rick Grimes har legat i koma efter en olycka i arbetet. När han vaknar upp har världen förändrats. En zombieepidemi har brutit ut och de flesta människor är döda eller har förvandlats till "Walkers" som ständigt letar efter levande kött. Ricks familj är spårlöst försvunnen och han måste ge sig iväg för att leta efter sin fru och son.
I utkanten av Atlanta har en grupp överlevare slagit läger och gör sitt bästa för att klara sig trots knappa resurser. I den nya, våldsamma världen försöker de överleva och samtidigt förbli civiliserade människor.

Jonah Hex

Jag kommer skriva ner mina tankar om de filmer jag ser och publicera dom här så folk får läsa vad jag tycker om filmer jag ser , jag börjar med denna film Jonah Hex som jag länge har förbi sätt för att jag inte tror på den
skall dock bli intressant att se den nu

Handling:

Den amerikanska militären ger en efterlyst prisjägare ett erbjudande han inte kan tacka nej till: i utbyte mot sin frihet, måste han stoppa en terrorist som är redo att släppa lös helvetet på jorden. Terroristen råkar vara mannen som vanställde honom och dödade hans familj.



Minna tankar om filmen:

Det tecknade introt till filmen gillar jag, man får rätt stämning för en serietidnings film.
första scenen kan jag lungt säga inte ger mig stora hopp om framtiden idenna film förhoppnings viss blir de bättre än så här.

nej jag hade fel , detta är en B-film med A-skådespelare , dom lyckas slarvabort historian direkt och man merker rätt tydligt att dom som producerat detta inte är intresserad av serietidningen ihuvudtaget, många karaktärer är inte utvecklade till vad dom är i serien. tycker de är tråkigt att se såna bra skådespelare som Josh brolin , John malkovitch , Mikael fessbender , will arnott i något sådant här det borde vara "bättre".

jonah hex sminkning är bedrövlig och hans skadda ser man är en sminkning =/
CGI:n ser inte bra ut och antingen är de tidsbrist eller helt enkelt att budgeten blev för stor för att dom skulle kunna göra ett riktigt bra arbete med detta , detta drar ner mitt betyg på denna film ordentligt

Filmen är intet sägande från början tillslut, och jag kan inte tipsa någon om denna film.

Mitt Betyg

Jonah Hex får  2/5 mest pga de intro till filmen som jag faktist tyckte var riktigt bra , där efter utför


Frölunda vs växsjö analys

vill börja att skriva att jag tycker att de är fint att se att frölundas suportrar hade ett tifo tillängnat Lokomotiv Yaroslavl under den tysta minut som hölls pga flygolyckan i ryssland.

jag tycker dock att premiär matchen för ES borde vara mellan dom två lag som spelade final, de skulle vara som en intressant start och inte låta ett nykomlingslag gå upp mot ett redan ettablerat lag.  menar dock inte att de är intressant
utan känns mer spännande med den tidigare final serien som premiär.

kommer inte skriva en fulvärdig analys avspelet osv utan kommer bara skriva om målen och eventuella special händelser.

Period 1

halvvägs av perioden har de inte hänt specielt mycket , frölunda pressar och växsjö försvarar sig bra.
känns inte som att premiär nerverna är på sina platser utan de är samlat i båda lagen. skall bli intressant att se
hur matchen utvecklas efter ett mål åt något av hållen

16:32 - åker björn karlsson (växsjö) ut på en fasthållning , första utvisningen för säsongen.
PP kändes inte direkt farligt någon gång, växsjö forsätter att försvara sig bra.

Perioden är slut och
skott statistik så här långt är 19-6 till frölunda
Resultat: 0-0

Summering Period 1
Tråkig period händer inte mycket och tiden spelas mest av.

Period 2

Frölunda trycker ordentligt .

3:01 - åker Brad Moran ut crosschecking

Direkt efter utvisningen får växsjö puken och går mot mål tyvär så går dom offside annars hade de varit 2 mot 1  lägge

3:51 - åker Per  hållberg ut på slashing nu kommer frölunda få spel 5 mot 3

växsjö klarade 3 mot 5 i över en minut. dom klarar även av den sista minuten på den utvnisning som var kvar.
riktigt bra defensivt spel från växsjö.

9:47 - åker växsjö på en till utvisning och de är en pukout som dom åker på. 4 raka utvisningar för växsjö nu.
borde bli en kasse för frölunda nu. det var Per hållberg som åkerut.

en misstänkt hakning på en växsjö spelare men frölunda spelaren frias.växsjö förtjänar nu ett PP. växsjö klarar de underläge dom hamnade i. 5vs5 igen

12:12 - blir de så första frölunda utvisningen Johan sundström åker ut på en charging.
Växsjö pressar i början på riktigt bra. dock bra försvar från frölunda och detta PP ser ut att gå förlorat.

14:59 - Är växsjö tillbax i utvisnings protokolet denna gång för en hakning av Jeremias Augustin

16:50 - kommer då de efterlängtade målet , och de går till frölunda i PP . ES första målför säsongen är så satt fler kommer följa och säsongens första målskytt är Christian Bäckman med assist av Mathias Olimb och  Fredrik Pettersson.

Växsjö måste sluta ta utvisningar, annars kommer de aldrig att gå vägen även om dom spelar bra defensivt

17:31 - blir de utvisning för frölunda Per-johan axelsson får sitta två minuter för en tripping.

19:16 - blir de en till utvissning för frölunda en crosschecking utav målskytten Christian Bäckman

de blir 14sekunder 3vs 5 för växsjö , de resulterar inte i något.

Perioden är slut och
skott statistik så här långt är 32-16 till frölunda
Resultat: 1-0

Summering av period 2
En mer händelserik period med många utvisningar och hårdpress från frölunda


Period 3

1:14 åker Fredrik Eriksson ut på en puk out.
händer inget direkt under detta PP, Växsjö ser lite skakiga ut.

8:37 - blir de ett lagstraff för växsjö som hade för många spelare på plan.
en växsjö spelare förlorar sin klubba så de blir ett 5vs3och en halv spelare.

11:06 åker mathis Olimb ut för en tripping. nu blir de numerärt överläge för Växsjö
och dom borde ta denna changs att komma in i spelet igen.

känns som växsjö spelar bättre just nu.  dock ingen utdelning i detta PP

under fem minuter kvar , tror att de måste till en kvittering snart annars så kommer nog tyvär växsjö inte bli några poäng till växsjö denna premiär kväll.

slarvigt spel nu , passningarna hittar inte rätt i huvudtaget

18:24 - timout växsjö
växsjö tar ut målvakten i samband med timouten.

de blir mål i tom kasse 2-0 till frölunda
målet görs av Mikael Johansson

Perioden är slut och
skott statistik så här långt är 39-20 till frölunda
Resultat: 2-0

Summering Period 3

känns som de var mitten perioden som var den bättre.
men växsjö arbetade riktigt bra här i tredje och ville verkligen men fick inte hål på Fredrik andersson i frölundas mål








Elitserie premiären 13/9

så har nu strax premiären börjat spelas och jag passar på att kopiera in hur lagen ställer upp denna afton
jag kommer skriva mina små analyser av perioderna efter matchen .. nu ska jag njuta av denna första match i den serie(sport) jag älskar så mycket!

här efter följer lag uppställningarna

Line Up

Last update: 2011-09-13 18:55:43
Referee(s) Sören Persson, Morgan Johansson
Linesmen Henrik Pihlblad, Christian Tillerkvist

Frölunda HC








Goalies
30. Andersen, Frederik
45. Hellberg, Magnus

1st Line
2. Johnsson, Pierre
33. Von Gunten, Patrick
10. Pettersson, Fredrik
41. Olimb, Mathis
37. Pyörälä, Mika

2nd Line
7. Tömmernes, Henrik
5. Bäckman, Christian
9. Kahnberg, Magnus
20. Lundqvist, Joel
17. Tolsa, Jari

3rd Line
46. Persson, Christoffer
8. Eriksson, Fredrik
12. Sundström, Johan
11. Axelsson, Per-Johan
16. Axelsson, Anton

4th Line
4. Svedberg, Viktor
31. Lasu, Nicklas
21. Johansson, Mikael
22. Koivisto, Toni

Extra Players
72. Lindqvist, Robin (CE)

Växjö Lakers HC

4th Line
16. Eriksson, Mikael
60. Josefsson, Erik
38. Markusson, Johan
13. Eriksson, Anders
77. Andersson, Nils

3rd Line
32. Andersson, Johan
40. Rasmussen, Dennis
26. Urbas, Jan
20. Jonsson, Johan
3. Karlsson, Björn

2nd Line
85. Reddox, Liam
73. Iggulden, Mike
91. Hjalmarsson, Gustav
18. Hållberg, Per
8. Linder, Tom

1st Line
97. Soares, Joshua
24. Moran, Brad
71. Kallio, Tomi
11. Augustin, Jeremias
49. Heikkinen, Ilkka

Goalies
69. Ahlsenfelt, Oscar
28. Gerber, Martin

jag tar steget att starta denna blogg

jag har funderat en tid att starta en blogg för att skriva om de som intresserar mig (hockey,musik,film,tv,serietidningar och mycket mer)

Eftersom de är starten på Elitserien denna dag så tänkte jag att jag skulle starta den idag även ge ett lite starkare inlägg senare hur jag ser på premiär matchen Frölunda vs växsjö.

men först ska jag förklara namnet på denna blogg

The Daily Bugle är tidningen där peter parker(Spider-man) arbetar som fotograf jag tyckte de var fyndigt att använda den som namn eftersom jag verkligen älskar serietidningar och att de just är en tidning.

om jag måste presentera mig själv får folk helt enkelt beom en presentation.
nu ska jag ladda inför ES premiär matchen på tv4sport



RSS 2.0