snart är dagen här

snart kommer en av de stora efterlängtade filmerna, och jag blir bara mer och mer peppad på den för var dag.

på onsdag ser jag den =)


idag har jag varit parkerings vakt ute på åstön, kanske inte de roligaste och vädert var ju inte så vansinigt bra men men överlever gör man altid

nu ska jag lägga mitt huvud på en kudde och somna in!

återkomande!

tillbax

vart har jag varit, jo jag var en sväng till min syster!
men nu är jag åter i sundsvall igen! denna gång för att stanna ett längre tag! de kommer ett längre inlägg senare om senaste tidens hockey händelser, lite av min upptagning inför nästa vecka osv!

ha de fint tills senare när jag skrivit klart de nya grejerna

BrB

kommer tillbax på måndag då ska jag uppdatera er på masssa olika saker =)

//the A

sommar hockey!

inte direkt de första man tänker på när man sitter ute i solen och äter sallad, men idag har de hänt några roliga transfers i hockey sverige i min mening, blev även några intressanta igår tänkte skriva lite ang dessa.

1. samuel påhlsson till modo
trevligt för modo att få en spelare av denna rang, men han kan floppa. i min mening inte en spelare som kommer ge massa mål eller som kommer göra mängder av poäng. men fortfarande finns potensialen till att vara nyttig.

2. fredrik warg till rögle
en spelare som jag gärna hade sett i timrås dress igen, men rögle har fått en bra spelare och jag tror han kommer vara perfekt för rögles spel denna säsong. rögle är inte ofarliga!

3. Marcus nilsson till modo från modo till hv71
någont stämmer inte riktigt med detta varför bröts kontraktet med modo egentligen, de lär vi aldrig få veta (iallfall inte så länge marcus är aktiv spelare) nu har hv71 fått en spelare som kan ramla ner och bli en total flopp så som bremberg vart för dom! tiden får utvisa

4.rhett rakhshani till hv71
har sett han några matcher och tycker han har en fin spelstil, tycker han läst spelet riktigt bra dom gånger man fått se han på plan + att han tycks ha ett riktigt bra skott. ES jobbigaste namn för mig i vinter?

5. kim Hirschovits till luleå
yterligare en spelare jag hade sett i timrå tröjan igen, en personlig favorit. han har dock sinna dippar som luleå ska passa sig för, men när han väl är på spel humör så är de riktigt bra vihko hirchovits koivisto i vinter luleå? jag tror på den kedjan! ni såg de här först!
 
6. alexander selek till färjestad
bra val, tycker han var bra föra gången han var i fbk, nu borde fbk ha sina målvakter klara! god for them!

morgonen 19/6

ja, man vaknade av att klockan ringde, och mitt dygns rytm har börjat komam tillbax till de normala,

nästan direkt när man vaknade så ringde Matte och fråga om man skulle med och se snow white and the huntsmen, vilket jag hängde med på (mer om den lite senare)

nu ska jag fortsätta med mitt allmäna trams så får vi se vad de blir senare

eye of the world

sverige är sämst, haha tog mig en runda till spegelbaren i fredags för att titta sverige - england matchen. iallfall så var stouthen god =)

annars händer de inte direkt mycket mer än jag tror jag är på väg att bli hulken, detta basserar jag på färgen på mina fötter just nu.

jag kommer skriva närmare vad jag tycker om manowar´s nya skiva the lord of steel efter att jag orkat lyssna på detta igen. kanske gör de idag eller så blir de någon annan dag!

nu ska jag iallfall avnjuta kvällen med en film.. ha de vackert

//the A

lite random i en random värld av randoms

jag har fastnat i en serie igen, förra gången detta hände så fastnade jag i amazing race och ingen såg eller hörde av mig på veckor!
denna gång vilket är tur har serien bara 3 säsonger, och jag har fasnat i den briljanta serien auction kings som sänds på discovery
fasen lätt slö tv helt enkelt for the win!

kommer snart att röra mig igen och denna gång blir de mer söder ut än vad jag rörde mig sist! vart ska jag ? någon som kan gissa?

på lördag släpper manowar sin nya skiva, Lord of steel, låten som släpptes i mitten av maj fick mig inte direkt hypad inför skivan men, dessa herrar brukar iallfall altid dra till med en ordentligt bra låt eller klychig haha! tills vidare får jag lyssna på några av deras klassieker som battle hymns, fighting the world , blood of my enamys, defender, carry on och black wind, fire and steel!

kreators nya skiva har jag börjat lyssna lite lätt på med, men har inte haft den orken att lyssna på trash metal gudarna ännu, har haft en period med lugnare rock! men jag har en känsla av att denna skiva kommer falla mig i smaken lika dant som hordes of chaos gjorde!

på film fronten då, nja jag har inte riktigt haft tid auction kings tar min tid just nu! dock såg jag nyss safe house och den gillade jag.
lite oväntad, lite spänning och kanske just perfekt för denna dag som egentligen inte bjudit på mer än 200 lästa sidor i boken jag läser just nu vilket för in mig på nästa grej

Robert Jordon , shit den författaren kunde skriva! tråkigt att han inte blev klar men tur att nästan allt som skulle höra till wheel of time var skrivit, så att någon annan kan lägga till de sista som behövs så vi får en fölständig bok + de avslut denna mastodont serie behöver!

nu ska denna person hoppas att john blund är snäll och inte golvar denna skrivare! tjipp tjopp

//the A

King of Kings!

jajamen La Kings tog hem lord stanly.. detta tycker jag är ritktigt roligt med tanke på deras historia, vilket jag tänker skriva ner lite senare. men just nu vill man bara gratulerar hockey kungarna i Los Angeles.


tradition.

börjar bli en tradition att säga att inatt avgörs de , imorn vaknar vi till en värld där Kings tagit sin första lord stanly,
jag hoppas att så blir fallet, jag har en magkänsla som säger annat!

jag tror faktist att laget som dopat sig i slutspelet, kommer att ramla på mål linjen! och om devil´s vinner ikväll kommer dom garanterat vika ner sig i game 7.

kom igen sätt kronan på bucklan... må the a vara med er!

//the A

söndags lunk

jag har tagit mitt till 7 plats, nu kan vägen bara vara uppåt, lyckat!

igår var de fotboll hos gustav och idag blir de film i soffan!

såg förövrigt en film som jag riktigt gillade igår, Faq about timetravel.
spana in den riktigt intressant!

nyheter på gång från camp A

//the A

and the day begins...

och den slutar!

hehe ja, en dag som alla dom andra typ, jag har varit med bror och brorsonen min hela dagen och stutsat studs matta eller puts matta som min bror son säger, jag har dock inte hoppat då jag fortfarande har problem med min tå,

sedan på aftonen så såg man en film och nu sitter jag och bara random surfar lite söker onödig information att fylla min skalle med för att sedan sväva bort i den ett par timmar!

dagens inräkning blir 3254, inte illa, imorgon höjs denna siffra iallfall med 2-3!


imorn vaknar vi till en värld där Los angeles kings har tagit hem lord stanly, och de blir för första gången sedan dom kom till högsta serien! hoppas jag inte behöver skriva att så inte vart fallet imorn bara!!


fönstret står öppet



//the A

nya tider

från denna dag kommer jag skriva varjedag lite gran eller åtminstånde varanan dag, då jag ändå ser en massa filmer och lika gärna kan skriva ner mina tankar runt dom när jag väl sett dom, detta + lite mer information som rör the A

men just nu är jag för seg i kroppen och har ont i tån som jag lyckades skada så fint härrom dagen! bild på detta kommer eventuelt imorn haha!

//the A

Prometheus

ja vad ska jag egentligen skriva om denna film, den var riktigt snygg men MEN
filmen är inte dålig men den håller inte de måt jag kräver av en Alien film
och mycket lämnar mig besviken, men när jag släpper tankarna att detta var en del i alien filmerna så känner jag
att filmen kan stå för sig själv.

men men nu är de bara att vänta på nästa bio film The amazing spider-man

RSS 2.0